El CEV i CATV constitueixen els Premis Joan Monjo a la recerca Jove

El Centre d’Estudis Vilassarencs ha constituït els “Premis Joan Monjoa la recerca jove” amb la col·laboració del Centre Audiovisual i Tecnològic de Vilassar de Mar, i amb la participació del INS Pere Ribot  i del INS Vilatzara celebraran la primera edició el juny d’aquest any.

La finalitat dels Premis Joan Monjo rau en el reconeixement dels treballs de recerca més meritoris realitzats anualment pels alumnes dels instituts suara esmentats, sens perjudici que en el futur puguin incorporar altres centres anàlegs.

Els premis pretenen seruna eina per fomentar l’emprenedoria i la recerca, valorar la feina dels alumnes dels centres educatius del poble i dignificar la figura dels instituts com a centres d’irradiació cultural dins del nostre terme.

El guardó duu el títol Premi Joan Monjoa la recerca jove, en record de l’enginyer vilassarenc que construí el mecanisme del primer submarí de Narcís Monturiol i fundador del Col·legi Nàutic i Mercantil de Vilassar de Mar.

L’acte dels Premis Joan Monjo consistirà en dues parts. La primera serà una petita presentació dels treballs finalistes (escollits prèviament pels claustres dels instituts) i la segona l’entrega de diplomes, premis i la insígnia d’argent del CEV (que decidirà un jurat desprès de les presentacions dels treballs finalistes).

Aprofitant la convocatòria, s’organitzarà una jornada de reconeixement i presentació de treballs de recerca jove amb l’objectiu de fomentar la divulgació i la recerca i la promoció dels treballs realitzats pels joves. Aquesta jornada combinarà per una banda la celebració de l’acte dels Premis Joan Monjo i per l’altre la presentació i exposició d’altres treballs de recerca meritoris (fora de concurs).

Posted in General.

Deixa un comentari