El CEV presenta el número 32 de la revista Singladures

El proper divendres 29 de gener a les 19.30 a la sala Roser Carrau tindrà lloc la presentació del número 30 de la revista “Singladures“. En l’acte de presentació es farà la glossa del contingut del present número, hi haurà una breu dissertació històrica i es farà un petit homenatge al Sr. Josep Fornas, ex diputat del parlament de Catalunya i biògraf del President Josep Tarradellas. El Centre d’Estudis Vilassarencs (CEV) ha acordat que en l’acte de presentació de la revista li sigui lliurada la Insígnia d’Argent del Centre d’Estudis atesa l’escaiença que en el present número l’historiador Francesc Marco Palau li dedica un breu estudi. En acabat el CEV servirà un refrigeri per tots els assistents.

Singladures, revista d’Història i patrimoni cultural de Vilassar de Mar i el Maresme és una publicació periòdica històrica que amb el present número ha arribat als 30 anys de vida (1985-2015). És per això que la presentació del “Singladures” dia 29 tindrà un caire especial. Amés es dona la feliç circumstancia que aquest any s’inicia l’any del desè aniversari (2006-2016) del Centre d’Estudis Vilassarencs. El CEV que va recuperar el “Sinlgadures” de l’oblit es cuida de la seva edició després 9 anys de silenci i des de la seva recuperació ha diversificat i ampliat els continguts i l’ha actualitzat a les presents exigències editorials.
Per l’any que anirà de la primavera del 2016 a la del 2017, el Centre d’estudis té previstes diverses activitats per celebrar l’aniversari de la seva fundació.
A continuació podeu veure l’entrevista que Ràdio Vilassar va fer a Jordi Casanovas del CEV parlant sobre l’acte de presentació i la revista Singladures 32

Posted in General.

Deixa un comentari