Gonzalo Mena de l’INS Pere Ribot guanya el Premi Joan Monjo a la recerca jove 2017

Gonzalo Mena ha guanyat la cinquena edició del Premi Joan Monjo a la recerca jove amb la realització i defensa del treball titulat Estudi dels efectes dels dispositius hipersustentadors en el comportament de la capa límit.

L’estudiant ha rebut de mans del president del Centre d’Estudis la Insígnia d’Argent del Centre d’Estudis Vilassarencs i altres premis de mans del president del Centre Audiovisual i Tecnològic de Vilassar de Mar i del President del Grup d’Opinió Vilassar,  com un ordinador portàtil i obsequis en reconeixement de l’excel·lència del seu treball.

Altrament Júlia Sánchez, amb el treball Efecte de la proteïna CD98HC en la proliferació cel·lular, i Sílvia Rovira, amb el treball Estudi Antroponímic de Vilassar de Mar (1960-2016) han rebut els accèssits del guardó de la present edició.

La jornada de presentació dels millors treballs de recerca dels dos instituts de la vila ha tingut lloc aquest dimarts 20 de juny a la sala Mn Josep Maria Galbany amb l’assistència de públic format majoritàriament per alumnes i pares dels alumnes dels instituts i ha comptat amb la presentació institucional del regidor d’ensenyament. Durant la sessió s’han defensat els 6 treballs seleccionats prèviament pels claustres de professors del INS Pere Ribot i del INS Vilatzara a instàncies dels organitzadors, el Centre d’Estudis Vilassarencs, el Centre Audiovisual i Tecnològic de Vilassar de Mar i elGrup d’Opinió de Vilassar de Mar.

Els premis Joan Monjo foren creats el 2013 sota l’empenta del Centre d’Estudis  Vilassarencs (CEV) i el Centre Audiovisual i Tecnològic de Vilassar de Mar (Catvilassar) i poc després s’incorporà el Grup d’Opinió Vilassar (gOvi) els quals tenen previst seguir convocant aquest certamen anualment buscant la col·laboració d’altres entitats.

L’acte es va poder seguir per twitter sota el hastag #premisjoanmonjo on es va anar piulant el desenvolupament de l’esdeveniment i publicant fotografies d’allò que anava succeint.

Posted in General and tagged .

Deixa un comentari