Ha mort Eulàlia Ramon i Ramon als 84 anys

Eulàlia Ramon i Ramon  El Centre d’Estudis Vilassarencs (CEV) notifica amb gran pesar que ha mort als 84 anys d’edat Eulàlia Ramon i Ramon gran col·laboradora de l’entitat des de la seva fundació l’any 2007.

Eulàlia Ramon fou una de les principals propulsores i informadores del vídeo documental editat pel CEV titulat “Les Enramades, festa i tradició a Vilassar de Mar” i ha col·laborat activament amb totes les activitats del centre durant els darrers anys. Abans d’això Eulàlia Ramon i el seu difunt espòs Pere Adelantado i Caparrós havien participat molt activament en el col·lectiu d’Amics del Museu que promogué la creació del Museu de la Marina de Vilassar de Mar i que va sostenir l’edició d’estudis de temàtica històrica i cultural de la primera etapa del Butlletí “Singladures”.

El Centre d’Estudis ens ha comunicat que com a mostra d’agraïment dedicarà a la memòria de la seva col·laboradora recentment traspassada el proper número de la revista “Singladures” que sortirà abans de cloure el present any.

Els membres del CEV volem donar en aquests moments de dolor i tristesa les nostres condolences als familiars i a les amistats més properes de la Sra. Eulàlia Ramon i Ramon. Les exèquies tindran lloc dijous dia 30 a les 16:30 al temple parroquial de Sant Joan de Vilassar de Mar.

Posted in Publicacions.

Deixa un comentari