Ha mort José Vargas!

Lamentem informar que aquesta matinada ha mort José Vargas, ex regidor a l’Ajuntament de Vilassar de Mar i fundador i president de Vilassar TV “Col·lectiu d’activitats audiovisuals i Televisió Local de Vilassar de Mar” faceta pel quan se’l coneix més.

Va començar a emetre al 1984 essent les primeres emissions de Televisió a nivell local de Catalunya, fet que la va fer meritòria del tractament de “Televisió Local Històrica”.

Durant tots aquests anys José Vargas va estar capitanejant Vilassar Televisió, enregistrant els moments més destacats de la vida del municipi i el dia a dia quotidià dels vilassarencs i vilassarenques.

Va dedicar part de la seva vida a aquesta tasca de manera completament voluntària, afrontant moments difícils com el canvi a la TDT, que suposà la pèrdua de l’emissió durant un temps degut al canvi normatiu. Desprès de molta feina i juntament amb altres televisions locals de l’estat, la llei atorgà llicència de TDT a les televisions històriques i Vilassar TV va poder continuar emetent.

Un altre mom

ent difícil que va haver d’afrontar José Vargas va ser la recent pèrdua de l’antena que ha deixat sense emissió a VilassarTV durant aquests últims mesos per falta d’un acord i ajuda per part de l’Ajuntament.

A part de la seva faceta al capdavant de Vilassar TV també va ser regidor de Vilassar de Mar per ICV i va estar vinculat a la política local fins als últims dies. Va treballar a Televisió Española i va estar molt vinculat al món sindical formant part de diferents col·lectius de treballadors i mediant en conflictes laborals entre empreses i sindicats.

El nostre record i agraïment per la seva feina i dedicació a Vilassar de Mar i al llegat històric i documental que ens deixa i el nostre més sentit condol a la família i amics d’en José.

Va néixer a frança, va estar vinculat a la clandestinitat i als partits d’esquerres.

Amb el CEV va colaborar sempre molt estretament posant els mitjans de la televisió local a disposició de la nostra entitat per tal de dur a terme els documentals que hem produït. Cal tenir present que el CEV en colaboració amb VTV va enregistrar i emetre el programa “Parlen els Vilassarencs” on Alexis Serrano, preseident del CEV, va fer una de les poques entrevistes que se li han fet a José Vargas i on reflexionava sobre la seva tasca al capdavant de VTV.

José que la terra et sigui lleu i moltíssimes gràcies.

Posted in Actualitat, General and tagged , , , , , , , .

Deixa un comentari