Jaume Sánchez de l’INS Vilatzara rep el premi Joan Monjo a la recerca jove 2013

Jaume Sánchezha guanyat el Premi Joan Monjo a la recerca jove amb la realització i defensa del treball titulat Selecció de les preses per part de l’Òliba.

L’estudiant ha rebut de mans del president del Centre d’Estudis la Insígnia d’Argent del Centre d’Estudis Vilassarencs i altres premis i obsequis en reconeixement de l’excel·lència del seu treball.

La jornada de presentació tingué lloc el passat dia 18 de juny a la sala d’actes de la Biblioteca Ernest Lluch que documentà una notable assistència de públic. La sessió fou precedida per unes presentacions de la Lego League després de la qual es defensaren els 6 treballs seleccionats prèviament pels claustres de professors del INS Pere Ribot i del INS Vilatzara a instàncies dels organitzadors, el Centre d’Estudis Vilassarencs i el Centre Audiovisual i Tecnològic de Vilassar de Mar. Finalment el jurat deliberà per unanimitat atorgar el premi i la distinció de la Insígnia d’Argent a Jaume Sánchez.

Els premis Joan Monjo han estat creats enguany sota l’empenta del Centre d’Estudis  Vilassarencs (CEV) i el Centre Audiovisual i Tecnològic de Vilassar de Mar (catvilassar) els quals tenen previst convocar aquests premis anualment d’enguany en endavant.

L’acte es va poder seguir per twitter sota el hastag #premisjoanmonjo on el centre d’estudis va anar explicant i publicant fotografies del que anava succeint.

Més informació a: www.premisjoanmonjo.cat

Posted in General.

Deixa un comentari