L’homenatge al pintor Vila Rufas, un nou èxit del CEV

La sala Carrau de Vilassar de Mar va quedar petita davant l’assistència de mes de 200 persones que van retre homenatge pòstumament al pintor Jordi Vila Rufas el passat dissabte 25 en l’acte institucional i acadèmic organitzat pel CEV.
Així mateix succeí tant en la visita comentada a l’església parroquial del poble, com a l’hotel de entitats on se serví un petit refrigeri. Aquest espai van quedar totalment col·lapsat per l’afluència de públic que es va interessar per la darrera activitat del centre.

Tot el món cultural de Vilassar de Mar va ser present i va participar en els actes programats pel CEV en la diada dedicada a ressaltar la figura del genial pintor. La conferència del Professor Jasús Àngel Nieto captà l’interès de l’auditori que s’encomanà del entusiasme del professor de la Massana i en el seu parlament institucional el regidor Flamerich en nom de totes les forces polítiques que hi eren representades, destacà la importància de que Vilassar tingués obra de Jordi Vila Rufas i que hi hagi un col·lectiu com el CEV que la vindiqui amb el suport de molts particulars.

En un apart el president del CEV va rebre l’agraïment de la vídua de Vila Rufas la qual feu entrega al president de l’obra “L’home foradat” que Jordi Vila pintà l’any 1989 i que és un retaule excepcional dins l’obra de l’artista.

Posted in General.

Deixa un comentari