El Centre d’Estudis Vilassarencs participa a la III Jornada de recerca local, patrimoni i història marítima al Museu Marítim de Barcelona.

El Centre d’Estudis Vilassarencs presenta aquest dissabte 1 de desembre de 2012 el documental “Ponts a la Mar, vincles històrics entre Vilassar i Sardenya” i el llibre “Naufragis a la memòria del Maresme” a la III Jornada de recerca local, patrimoni i història marítima al Museu Marítim de Barcelona.

El CEV ha estat convidat a la III Jornada de recerca local, patrimoni i història marítima al Museu Marítim de Barcelona per presentar dos dels grans projectes que l’entitat ha estat elaborant en el darrer any.

Alexis Serrano Méndez, president del CEV, farà la presentació del 1er volum de les “Monografies del CEV” que duu el títol “Naufragis a la memòria del Maresme” i són les actes de la III Jornada d’Estudi i debat del CEV que tindrà lloc a Vilassar de Mar el proper 18 de gener.

Per la seva part, Ramon Iglesias Romaguera, vice-president del CEV, presentarà l’audiovisual “Ponts a la mar. Vincles històrics entre Vilassar i Sardenya” que l’entitat va presentar a la darrera Festa Major de Sant Joan, on s’expliquen els vincles històrics i culturals que s’han anat enllaçant des de la conquesta catalana de l’Alguer de 1354 entre les comunitats de Vilassar i Sardenya. (web del documental “Ponts a la mar“:http://www.cevilassarencs.org/pontsalamar )

Trobareu més informació sobre la jornada al web del MMB: http://www.mmb.cat/activitats.php?idm=1&pagina=8&codi_subseccio=3&codi_activitat=520&estic=1
i el programa detallat de la jornada a: http://www.mmb.cat/img/admin/activitats/arxiu_137_1.pdf

 

Posted in General.

Deixa un comentari